Warmteoverdrachtvloeistoffen worden gebruikt in vele industriële verwarmings- en koeltoepassingen, waaronder olie- en gasverwerking, chemische verwerking, farmaceutische verwerking, kunststofverwerking, voedsel- en drankenverwerking, hernieuwbare energie en technologieën, en meer. Om de maximale levensduur van het systeem voor warmteoverdrachtsvloeistof te garanderen, wordt jaarlijkse vloeistofmonstername, testen en analyse aanbevolen.

Rodun International BV heeft verschillende mogelijkheden om voor u een HTF analyse te verzorgen.
Het laboratorium wat wij gebruiken test volgens de DIN normenen.

Er kan een “koude” olie sample genomen worden of er kan een “warme” olie sample genomen worden.
Een koude olie sample kunt u natuurlijk zelf, immers de olie is koud.
Bij een warme olie sample is veiligheid natuurlijk heel belangrijk. Als u over een veilige omgeving beschikt ben u vrij om zelf een sample te nemen.

U kunt dit ook overlaten aan een specialist hiervoor. Deze specialist neemt veilig en onder de juiste condities een warme olie sample.

Vervolgens wordt dit olie sample naar ons laboratorium gestuurd. Vervolgens ontvangt u van ons een HTF Analyse met de nodige feedback.

Laat hieronder uw gegevens achter om gebruik te maken van onze HTF analyse service. Wij sturen u kosteloos een sample bottle toe met de nodige instructies.